Fruitige (licht)mousserende rosé wijn uit Italië, waarbij u kunt genieten van fijne aroma's van viooltjes. De Lambrusco is aangenaam zoetig en prima in harmonie. In de neus zoet, fruitig, fris en harmonisch. In de mond een fruitige zoete en aanhoudende smaak met violette aroma’s. Lekker als aperitief en bij foie gras, fruitdesserts, moelleux au chocolat; schimmelkaas (Roquefort, Gorgonzola) Restsuiker : 65 g/l (zoet)
Bewaarpotentieel : 2 jaar
Druiven : Lambrusco
Teelt : Na een delicate persing en een maceratie met druiven gedurende 15 uur, gebeurt de eerste gisting met geselecteerde gisten bij een temperatuur van 16-18 ° C. Na de charmat-methode laat de hergisting een restsuiker achter die het een fantastische geur
Cultuur : Conventioneel
Prijs incl. BTW
Welkom op de e-shop van Vineo!
Als u een account aanmaakt, kan u uw gewenste produkten selecteren en een bestelling plaatsen.
Ps: Als dit bericht uw betaling kruist, gelieve er dan geen rekening mee te houden.
1