Robijnrode (licht) mousserende wijn uit Italië. De Lambrusco is aangenaam zoetig en prima in harmonie. In de neus ontdek je lekkere aroma's van bosbessen en frambozen. In de mond krijg je een licht zoetig smaakpalet dat ook fris en vol is. Lekker als aperitief, maar ook bij verschillende gerechten kan je deze serveren. Zoals bv. bij paella, vispannetje met zachte curry, ribbetjes, pekind eend of gerechten met wit vlees. Restsuiker : 65 g/l (zoet)
Bewaarpotentieel : 2 jaar
Druiven : Lambrusco
Teelt : Na een delicate persing en een maceratie met druiven gedurende 15 uur, gebeurt de eerste gisting met geselecteerde gisten bij een temperatuur van 16-18 ° C. Na de charmat-methode laat de hergisting een restsuiker achter die het een fantastische geur
Prijs incl. BTW
Welkom op de e-shop van Vineo!
Als u een account aanmaakt, kan u uw gewenste produkten selecteren en een bestelling plaatsen.
Ps: Als dit bericht uw betaling kruist, gelieve er dan geen rekening mee te houden.
1